Human Design
& Gene Keys
De weg naar
zelf-acceptatie

Jij droomt hier toch ook van?

Z
Dat je de juiste beslissingen in je leven neemt
Z
Dat je de dingen doet die echt bij jou passen
Z
Dat je echt helemaal jezelf bent en niet meer hoeft te proberen om op een ander te lijken
Z
Dat je weet in welke omgeving je het beste oplaadt en het dichts bij jezelf bent
Z
Dat je weet wat je kunt doen om je gezondheid zo optimaal te ondersteunen
Z

Dat je werkelijk een persoonlijke reading krijgt in plaats van een standaard document

Na dit traject heb jij:

\

inzicht in je karakter

\

een strategie om beslissingen te nemen

\

meer kennis over je levenswerk

\

meer kennis over wat jou gezond houdt

\

meer kennis over hoe je energie op peil blijft

\

meer kennis over wat je uitstraalt

\

meer kennis wat je doel in dit leven is

\

toegang tot 4 transformerende stappen die je kunt nemen

\

heb je inzicht in hoe je jouw Human Design chart kan lezen

\

inzicht in welke emoties duiden op een voor jou juiste weg en wanneer je aan het verdwalen bent in alles wat het leven te bieden heeft

\

handvaten om je Human Design experiment helemaal aan te gaan

\

veel invalshoeken gekregen om mee aan de slag te gaan

\

heb je een start gemaakt met je eigen kaart en kun ben je vast nieuwsgierig naar de kaarten van de mensen om je heen en hoe het voor hen werkt

\

veel in handen waarmee je het beste in jezelf naar boven kan laten komen

\

inzicht hoe je schaduwkanten, je wat minder mooie eigenschappen een ingang zijn zijn naar je talenten

Herkenbaar?

Z

Wil je graag goede keuzes maken? Maar heb je geen idee hoe je kunt checken of  waar je voor kiest kloppend en passend is voor wie jij bent?

Z
Wil je jezelf helemaal accepteren zoals je bent?
Z

Wie ben jij echt, diep van binnen, en wat ben je vanwege hoe je bent opgegroeid en met wie je nu omgaat?

Z

Wil je graag meer weten wat jouw zielsmissie in dit leven is? Wat je te leren hebt? Wat je te brengen hebt in het leven van anderen?

Z

Hoe zet heel makkelijk 4 verschillende aanwijzingen in om zo goed mogelijk voor je lichaam te zorgen en je zicht krijgt op wat jou motiveert?

Z

Welke signalen kun je gaan herkennen als dat je op de goede weg bent of waar je aan het afdwalen bent in allerlei activiteiten die niet kloppend zijn voor jou?

Zelf-acceptatie en een strategie om belangrijke beslissingen in je leven te nemen

Human Design gaat echt uit van de uniekheid van ieder mens. Hoe je door heel veel verschillende details te ontleden komt tot een heel persoonlijke analyse van wie jij bent, waar je leven over gaat, hoe je zo dicht mogelijk bij jezelf kunt blijven in je leven en waar je waarschijnlijk vaak tegen aan loopt.

Een routekaart ook om door te krijgen welke emoties er op duiden dat je van jezelf vandaan aan het gaan bent en teveel meegaat op mensen en gebeurtenissen in je leven. Ook hoe je bij jezelf kunt checken of je op de voor jou fijnste weg onderweg bent. Wat echt kloppend is om te doen.

Ook leer je om op simpele wijze er achter te komen of je de juiste keuzes aan het maken bent waardoor je leven in een plezierige flow terecht komt.

Door mijn manier van het geven van een reading leer je ook welke informatie, welk inzicht, welke kwaliteit op welke plek in je Human Design kaart terug te vinden is. Het is dus geen verhaal waarin je niet weet waar ik welke informatie uithaal. Het leren lezen van je eigen kaart, van de informatie die erin zit, daar help ik je graag mee… en echt, een reading hoe uitgebreid ook is pas het begin van je reis met Human Design.

Er mee experimenteren, nog een keer luisteren naar een audio, en nog een keer luisteren, na maanden of na een jaar nog een keer is heel gewoon. Iedere keer zul je weer nieuwe dingen horen of bij jezelf merken dat je het bent gaan voelen en herkennen wat ik je probeer uit te leggen over jezelf, over Human Design, over hoe je functioneert en hoe dat bij iedereen uniek is. Het geeft je inzicht in hoe het in je verleden gegaan is, hoe het nu is en waar je naar toe kan groeien.

 

Pakket & Prijs

Mijn weg van zelf-acceptatie

Mijn naam is Sabrina van den Berg en ik ben een Reflector, RAC of the Sphinx (13|7 – 1|2). Sinds oktober 2007 experimenteer ik met Human Design en Gene Keys. De kennis en inzicht dat het me de loop der jaren gebracht heeft is heel erg waardevol en gun ik iedereen. Hopelijk kan ik je door mijn lange weg met Human Design sneller naar de kern van jouw kaart brengen. Mijn gezin met man en twee dochters heeft me de gelegenheid gegeven om te zien hoe de verschillende types in Human Design werken. Getrouwd met een Projector, een Manifestor dochter en een Manifesting-Generator dochter heeft me veel inzicht gegeven in de verschillende strategieën die er via Human Design te ontdekken zijn.

Met Gene Keys ben ik echt diep in zelf-onderzoek gedoken en heb ik mijn schaduwkanten goed leren kennen, weet ik wat mijn talenten zijn en ben ik op veel gebieden doorgegroeid naar een lichte, vreugdevolle zijde van mijzelf. Mijn yoga en meditatie ervaring heeft me in dit hele proces goed ondersteund. Waarbij ik me realiseer dat ik meer lichaamsgericht bezig ben geweest dan de gemiddelde Nederlander.  Juist het inzicht in deze vaak onbewuste kant van onszelf kan zo’n diepe rust en zelf-acceptatie geven.

Praktische toepasbaarheid staat in alles wat ik doe centraal. Of dit nu over yoga en mediteren gaat of over de kennis waartoe je via Human Design en Gene Keys toegang krijgt. Een reading zal dan ook vooral persoonlijk en goed toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

#1 Yoga en mindfullness Coach

30+ jaar ervaring met yoga, meditatie en leven met aandacht

#2 Schrijfster en pelgrim

Schrijven als een manier om gedachten en inzichten te ordenen. Pelgrimerend op zoek naar antwoorden op levensvragen.

#3 gezonde leefstijl

Biologische, vegetarisch, glutenvrij koken als antwoord op fysieke signalen. Een chemicaliën vrij leven zoekend voor hormoonbalans en optimale gezondheid.

Waar gaat Human Design over?

Human Design is een systeem dat astrologie, de I Tjing, de Kabbalah, Qunatum Mechanica, Genetica en het chakrasysteem met elkaar combineert. De oprichter van Human Design Ra Uru Hu is vanaf 1987 bezig geweest om deze kennis met de wereld te delen en het steeds verder te verfijnen. Zijn belangrijkst uitspraak voor mij is: “Love yourself and enjoy the ride!”

Human Design is de gebruiksaanwijzing die je bij je geboorte hebt meegekregen, maar die je nu pas ontdekt. Juist door  inzicht te krijgen in hoe het in jouw unieke zelf werkt en uit welke combinaties je leven is opgebouwd, kom je tot diepe zelf-acceptatie en ga je veel meer leven op een manier die bij jou unieke zelf past.

De I Tjing is ‘Het Boek der Veranderingen’, deze Chinese wijsheden gaan over hoe je als mens het beste kan leven. waarbij rust, standvastigheid en wijsheid je worden aangereikt als belangrijke kwaliteiten.

Het Chakrasysteem helpt je om inzicht te krijgen hoe jij op jouw unieke manier omgaat met de energie van jezelf en met de energie die er vanuit de wereld om je heen bij je binnen komt: een open of gedefineerd centrum werkt nu eenmaal anders.

Astrologie gaat veel verder dan alleen inzicht in je sterrenbeeld. Het gaat erom waar welke planeet stond ten tijde van je geboorte en bij Human Design telt ook de stand van de planeten drie maanden voor je geboorte. De 64 hexagrammen uit de I Tjing vormen de poorten in de 9 energiecentra die door de zon, aarde, maan en planeten geactiveerd kunnen worden. deze activaties zorgen voor verbindende lijnen tussen de energiecentra die weer aansluiten bij de kennis uit de Kabbalah.  Of ze maken geen verbindende lijnen zoals in de kaart van een Reflector.

Als een 4/6 Reflector, die nu haar Kiron return overleefd heeft en nu ook nog haar Second Saturn Return heeft gehad, heb ik mijn manier ontwikkeld om je te helpen om inzicht te krijgen wat jouw Human Design en Gene Keys kaart je kan vertellen over wat je hier op aarde te brengen, wat jouw unieke manier is om  in het leven te staan en hoe je het beste in jezelf naar boven kan halen.

Reflectors zijn maar 1% van de wereldbevolking en juist daardoor heb ik op mijn eigen unieke manier de kennis van Human Design en Gene Keys in mijn leven toegepast. Door niet alleen de maancyclus eindeloos te bestuderen, maar ook de dagelijkse stand van de planeten tot me te nemen en iedere levenscyclus van Solar Return kaarten,  Saturn Return, Uranus Opposition en Kiron te bestuderen heb ik veel meer dan alle boeken/audio/lezingen wijsheid bijeen vergaard.

Ik kan voor jou een spiegel zijn waarin je jezelf op een hele nieuwe manier gezien en gehoord voelt. Je tot in je ziel gekend voelt, met inzicht in waar je in je leven tegen aanloopt, over struikelt of moeite mee hebt en hoe je het beste in jezelf naar boven laat komen. Je jezelf geen geweld meer aandoet om anders te zijn dan je bent.

Dit is toch leuk om van jezelf te snappen? En van de mensen om je heen?

Z

Dat je de juiste beslissingen in je leven neemt

Z

Dat je de dingen doet die echt bij je passen

Z

Dat je echt helemaal jezelf kan zijn en niet meer hoef te proberen om op een ander te lijken

Z

Dat je weet in welke omgeving je je echt superlekker voelt

Z

Dat je weet wat je het beste aan de mensen om je heen kan vragen zodat je optimaal kan functioneren

Z

Dat je het verschil tussen de rode en zwarte cijfers gaat begrijpen, het verschil tussen je design/fysieke/onbewuste kant en je persoonlijke/bewuste kant

Z

Dat je weet welke verschillende kwaliteiten de planeten brengen: bijvoorbeeld je 1.6 bij de design zijde zon, een heel andere betekenis heeft dan je 1.3 en 1.5 bij Neptunus

Z

Dat je niet alleen een reading over jezelf kan aanvragen maar ook over een ander

Wat zeggen anderen over mijn Human Design begeleiding?

“Ik ben een alleskunner. Soms deed ik iets in flow, maar vaker nog op wilskracht. Steeds meer verlangde ik naar dat heerlijke gevoel van geïnspireerd werken, maar ik had geen idee hoe ik ernaar terug kon keren.

Toen kwam Sabrina in mijn leven. Ze heeft me wegwijs gemaakt in de wondere wereld van Human Design en Gene Keys. Met haar onmetelijke kennis en wijsheid liet ze me kennismaken met hoe ik werkelijk in elkaar zit. Liet me naar mijn schaduwkanten kijken – echt niet altijd leuk, maar wel erg nodig om je patronen te leren kennen – en wees me op mijn bijzondere talenten.

Ik voel meer zelfliefde en snap nu beter hoe ik op de golven van het leven stap. Het traject bracht me dichter bij mezelf en ik weet nu nog beter wat ik hier te doen heb. Met haar humor en enthousiasme overstelpt ze je met kennis, opdrachten en inzichten. Het is studeren, reflecteren en contempleren. Dag in , dag uit. Letterlijk.

Dankbaar kijk ik terug op en intense 10 maanden waarin ik gigantisch veel heb geleerd. En tegelijkertijd weet ik: dit is pas het begin.

Jantien van Driel, schrijfster, Copyschool voor ondernemers en cursusleidster over inclusief taalgebruik

Lieve Sabrina,
Dank je wel voor de bijzondere begeleiding de afgelopen 3 maanden. Een waanzinnig bijzonder Human Design traject. Ik stond op een kruispunt en het voelde alsof alle wegen doodlopend waren.
Weer voelen, ervaren mijn schaduwkanten ontmoeten. Er doorheen gaan samen met jou heeft er toe geleid dat alle wegen weer open gingen met zoveel nieuwe mogelijkheden. Maar, ik moest echt durven loslaten, de leegte in gaan.
Deze nieuwe mogelijkheden geven heel veel inspiratie., ik ben blij. Mijn hart volgen mogen zijn wie ik ben. Loslaten en weer toelaten en, weer een behoorlijke stap dieper in verbinding met mijzelf.
Wat ik zo bijzonder vind aan jou is jouw onvoorwaardelijke zijn en niets is je te gek, alles is bespreekbaar.
Jij kan intunen en meebewegen, het diepste liefdevol aanraken waardoor je weer door kan met veel inspiratie, inzichten en bewustwording. En, hahaha met ook heel veel lol! Wat heb jij een kennis zeg, ongelofelijk!
Sta je op een kruispunt of wil je inzicht in levensvraagstukken, ik gun iedereen Sabrina!
Ria Suyderhoud, Yoga Danza & Ecstatic Dance, Retraites en Teacher trainingen

“Sabrina heeft mega veel kennis met betrekking tot human Design. Ze heeft uitgebreide readings gemaakt voor de deelnemers van de Business Satsang Mastermind, Op deze manier hebben de de deelnemers meer inzicht in zichzelf en hun handelen en in in de manier om hen het beste te coachen.

Ook vond ik het hele prettig om Sabrina in te schakelen bij het onderzoeken of een samenwerking met een andere ondernemer een goede zet voor mij zou zijn. Zodat helder werd waarin we in die samenwerking elkaar versterken of wellicht in de weg zouden gaan zitten.

Ik ben jaren lang leerkracht geweest op een basisschool en hoe fijn zou het zijn geweest als ik deze kennis toen al had kunnen toepassen met de kinderen in mijn klas of bij de leerlingenn in mijn yogagroepen.

Human Design geef je een ingang om ieder persoon nog meer in zijn waarde te laten. Het geeft handvaten om de ander tebenaderen op een manier die helemaal bij die persoon past.

 Human Design geeft inzicht op zoveel vlakken. Dank je wel.”

Corine van Zoelen, Manifesting-Generator 1/3 RAC of the Sphinx

“Je bent prettig om naar te luisteren, je hebt een rustig manier van praten en een fijne stem. ”
Danielle Raats, Generator 1/3 RAC of Laws

“Hoe leuk de audio! Heb een paar keer echt keihard gelachen, zo raak 🙂 Hahaha, Ik ga hem van de week nog een keer luisteren en dan nog vragen stellen als ik die dan nog heb. Zoveel dingen die ik herken, nu pas eigenlijk, want daar was ik me niet bewust van:-) Super bedankt, je vertelt heel leuk en ’t komt heel warm over, werd ook geraakt af en toe. ‘T maakt me heel blij de audio en ook rustig (had mega last van ongeduld de afgelopen dagen hahaha, wat erg:-) “

Sandra van Donkersgoed, Projector 2/4 RAC of Consciousness

“Wauw, dat geeft denk ik het beste aan wat ik heb gezien en gehoord.

Wat ongelofelijk mooi en knap van je dat je dit gedaan hebt.

Ik heb al geluisterd (maar ga ik nog veel vaker doen) waarbij herkenning, lachen en frustratie elkaar afwisselden (rebel zijn, haha). 

Heel waardevol om mee te nemen in mijn rugzak. En er natuurlijk mijn voordeel mee te doen. 

Veel complimenten dus voor jou en ik denk dat je veel mensen hier al mee kunt helpen inzicht in zichzelf te geven. Je bent prettig om naar te luisteren, je hebt een rustig manier van praten en een fijne stem. “

Veronique van Dam, Manifestor 3/5 RAC of Tension

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?

Voor iedereen die klaar is met te proberen zich aan te passen of probeert te groeien en te ontwikkelen naar iets wat niet echt bij ze hoort. En voor diegene die het leuk vinden om de Human Design ‘puzzel’ te gaan begrijpen

Hoeveel tijd kost dit me?

De inleidende webinars duren 3 uur. Werken met Human Design in Kleur vraagt er om dat jezelf 4 uur aan de slag gaat. De lengte van de zoomcall is rond de 1,5 uur. Ga je voor het intensieve traject dan komt er meer lees- en uitwerktijd bij. Hoe meer tijd je er instopt, hoe meer je er ook uithaalt.

 

Is dit informatie die ik ergens kan terug lezen?

Wat ik je vertel en uitleg is een combinatie van een jarenlange studie online en in boeken, met daarin verweven mijn inzicht in hoe het in het dagelijkse leven werkelijk werkt. Dus, nee, je vindt dit in geen enkel boek of op het internet in deze vorm terug.

 

Hoe snel kan ik aan de slag nadat ik een traject heb besteld?

Na aankoop zal ik contact met je om onze eerste zoomcall af te spreken. Je eigen pagina is binnen een week beschikbaar, evenals toegang tot Human Design in Kleur, waarmee je dan al zelf mee aan het werk kan.

Hoe accuraat is Human Design?

Jij bent verantwoordelijk voor het correct aanleveren van je geboortegegevens waar Human Design is op gebaseerd. Hoe accurater hoe beter. Bij twijfel kan ik je doorverwijzen naar een Ayurvedische Astroloog die je geboortetijd heel precies kan narekenen aan de hand van de vragen die je daarvoor moet beantwoorden. Hoe accurater de tijd, hoe nauwkeuriger de informatie is die je eruit kunt halen.

Human Design en Gene Keys,

een kompas en routekaart

op de weg naar jezelf