Human Design
& Gene Keys
De weg naar
zelf-acceptatie

Jij droomt hier toch ook van?

Z
Dat je de juiste beslissingen in je leven neemt
Z
Dat je de dingen doet die echt bij jou passen
Z
Dat je echt helemaal jezelf bent en niet meer hoeft te proberen om op een ander te lijken
Z
Dat je weet in welke omgeving je het beste oplaadt en het dichts bij jezelf bent
Z
Dat je weet wat je kunt doen om je gezondheid zo optimaal te ondersteunen

Na dit traject kun jij:

\

Heel je Human Design kaart duiden

\

volgens de bij jouw passende manier beslissingen nemen

\

meer kennis over je levenswerk

\

meer kennis over wat jou gezond houdt

\

meer kennis over hoe je energie op peil blijft

\

meer kennis over wat je uitstraalt

\

meer kennis wat je doel in dit leven is

\

toegang tot 4 transformerende stappen die je kunt nemen

\

heb je inzicht in hoe je jouw Human Design chart kan lezen

\

inzicht in welke emoties duiden op een voor jou juiste weg en wanneer je aan het verdwalen bent in alles wat het leven te bieden heeft

Herkenbaar?

Z
Wil je graag goede keuzes maken? Maar heb je geen idee hoe je kunt checken of  waar je voor kiest kloppend en passend is voor wie jij bent?
Z
Wil je jezelf helemaal accepteren zoals je bent?
Z
Wie ben jij echt, diep van binnen, en wat ben je vanwege hoe je bent opgegroeid en met wie je nu omgaat?
Z
Wil je graag meer weten wat jouw zielsmissie in dit leven is? Wat je te leren hebt? Wat je te brengen hebt in het leven van anderen?
Z
Hoe zet heel makkelijk 4 verschillende aanwijzingen in om zo goed mogelijk voor je lichaam te zorgen en je zicht krijgt op wat jou motiveert?
Z
Welke signalen kun je gaan herkennen als dat je op de goede weg bent of waar je aan het afdwalen bent in allerlei activiteiten die niet kloppend zijn voor jou?

Zelf-acceptatie en een strategie om belangrijke beslissingen in je leven te nemen

Human Design gaat echt uit van de uniekheid van ieder mens. Hoe je door heel veel verschillende details te ontleden komt tot een heel persoonlijke analyse van wie jij bent, waar je leven over gaat, hoe je zo dicht mogelijk bij jezelf kunt blijven in je leven en waar je waarschijnlijk vaak tegen aan loopt.

Een routekaart ook om door te krijgen welke emoties er op duiden dat je van jezelf vandaan aan het gaan bent en teveel meegaat op mensen en gebeurtenissen in je leven. Ook hoe je bij jezelf kunt checken of je op de voor jou fijnste weg onderweg bent. Wat echt kloppend is om te doen.

Ook leer je om op simpele wijze er achter te komen of je de juiste keuzes aan het maken bent waardoor je leven in een plezierige flow terecht komt.

 

Pakket & Prijs

Mijn weg van zelf-acceptatie

Mijn naam is Sabrina van den Berg en ik ben een Reflector, RAC of the Sphinx (13|7 – 1|2). Sinds oktober 2007 leef ik met de kennis en het inzicht dat Human Design en Gene Keys mij in de loop der jaren gebracht heeft. Mijn gezin met man en twee dochters heeft me de gelegenheid gegeven om te zien hoe de verschillende types in Human Design werken. Getrouwd met een Projector, een Manifestor en Manifesting-Generator heeft me veel inzicht gegeven in de verschillende strategiën die er via Human Design te ontdekken zijn.

Met Gene Keys ben ik echt diep in zelf-onderzoek gedoken en heb ik mijn schaduwkanten goed leren kennen, weet ik wat mijn talenten zijn en ben ik op veel gebieden doorgegroeid naar een lichte, vreugdevolle zijde van mijzelf. Mijn yoga en meditatie ervaring heeft me in dit hele proces goed ondersteund. Waarbij ik me realiseer dat ik meer lichaamsgericht bezig ben geweest dan de gemiddelde Nederlander.  Juist het inzicht in deze vaak onbewuste kant van onszelf kan zo’n diepe rust en zelf-acceptatie geven.

Praktische toepasbaarheid staat in alles wat ik doe centraal. Of dit nu over yoga en mediteren gaat of over de kennis waartoe je via Human Design en Gene Keys toegang krijgt. Een reading zal dan ook vooral persoonlijk en goed toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

#1 Yoga en mindfullness Coach

30 jaar ervaring met yoga, meditatie en leven met aandacht

#2 Schrijfster en pelgrim

Schrijven als een manier om gedachten en inzichten te ordenen. Pelgrimerend op zoek naar antwoorden op levensvragen.

#3 gezonde leefstijl

Biologische, vegetarisch, glutenvrij koken als antwoord op fysieke signalen. Een chemicaliën vrij leven zoekend voor hormoonbalans en optimale gezondheid.

Waar gaat Human Design over?

Human Design is een systeem dat astrologie, de I Tjing en het chakrasysteem met elkaar combineert. De oprichter van Human Design Ra Uru Hu is vanaf 1987 bezig geweest om deze kennis met de wereld te delen en het steeds verder te verfijnen. Zijn belangrijkst uitspraak voor mij is: “Love yourself and enjoy the ride!”

Human Design is als de gebruiksaanwijzing die men bij je geboorte niet meegeleverd heeft. Juist door hier inzicht in te krijgen, in hoe het in jouw unieke zelf werkt en uit welke combinaties je leven is opgebouwd, kom je tot diepe zelf-acceptatie en ga je veel meer leven op een manier die bij jou unieke zelf past.

De I Tjing is ‘Het Boek der Veranderingen’, deze Chinese wijsheden gaan over hoe je als mens het beste kan leven.

Het Chakrasysteem helpt je om inzicht te krijgen hoe jij op jouw unieke manier omgaat met de energie van jezelf en die er vanuit de wereld om je heen bij je binnen komt.

Astrologie gaat veel verder dan alleen inzicht in je sterrenbeeld. Het gaat erom waar welke planeet stond en in Human Design ook nog eens een specificatie krijgt over welke gate met welke lijn in welk energiecentrum staat en hoe de verschillende energiecentra met elkaar verbonden zijn of niet.

Als een 4/6 Reflector, die nu haar Kiron return helemaal achter de rug heeft, kan ik je op een unieke manier helpen om op jouw unieke manier in het leven te komen staan. Reflectors zijn maar 1% van de wereldbevolking en juist daardoor heb ik op mijn eigen unieke manier de kennis van Human Design en Gene Keys in mijn leven toegepast.

Ik kan echt voor jou een spiegel zijn waarin je jezelf op een hele nieuwe manier gezien en gehoord voelt. Je tot in je ziel gekend voelt, met inzicht in waar je in je leven tegen aanloopt, over stuikelt of moeite mee hebt.

Dit is toch leuk om van jezelf te snappen? En van de mensen om je heen?

Z
Dat ik de juiste beslissingen in mijn leven neem
Z
Dat ik de dingen doe die echt bij mij passen
Z
Dat ik echt helemaal mezelf kan zijn en niet meer hoef te proberen om op een ander te lijken
Z
Dat ik weet in welke omgeving ik me echt superlekker voel
Z
Dat ik weet wat ik het beste aan de mensen om mij heen kan vragen zodat ik optimaal kan functioneren
Z
Dat ik niet alleen een reading over mijzelf kan aanvragen maar ook over een ander

Wat zeggen anderen over mijn Human Design audio’s en uitleg?

“Sabrina heeft mega veel kennis met betrekking tot human Design. Ze heeft uitgebreide readings gemaakt voor de deelnemers van de Business Satsang Mastermind, Op deze manier hebben de de deelnemers meer inzicht in zichzelf en hun handelen en in in de manier om hen het beste te coachen.

Ook vond ik het hele prettig om Sabrina in te schakelen bij het onderzoeken of een samenwerking met een andere ondernemer een goede zet voormij zou zijn. Zodat helder werd waarin we in die samenwerking elkaar versterken of wellicht in de weg zouden gaan zitten.

Ik ben jaren lang leerkracht geweest op een basisschool en hoe fijn zou het zijn geweest als ik deze kennis toen al had kunnen toepassen met de kinderen in mijn klas of bij de leerlingenn in mijn yogagroepen.

Human Design geef je een ingang om ieder persoon nog meer in zijn waarde te laten. Het geeft handvaten om de ander tebenaderen op een manier die helemaal bij die persoon past.

Human Design geeft inzicht op zoveel vlakken. Dank je wel.”

Corine van Zoelen, Manifesting-Generator 1/3 RAC of the Sphinx

“Je bent prettig om naar te luisteren, je hebt een rustig manier van praten en een fijne stem. ”
Danielle Raats, Generator 1/3 RAC of Laws

“Hoe leuk de audio! Heb een paar keer echt keihard gelachen, zo raak 🙂 Hahaha, Ik ga hem van de week nog een keer luisteren en dan nog vragen stellen als ik die dan nog heb. Zoveel dingen die ik herken, nu pas eigenlijk, want daar was ik me niet bewust van:-) Super bedankt, je vertelt heel leuk en ’t komt heel warm over, werd ook geraakt af en toe. ‘T maakt me heel blij de audio en ook rustig (had mega last van ongeduld de afgelopen dagen hahaha, wat erg:-) ”
Sandra van Donkersgoed, Projector 2/4 RAC of Consciousness

“Wauw, dat geeft denk ik het beste aan wat ik heb gezien en gehoord.

Wat ongelofelijk mooi en knap van je dat je dit gedaan hebt.

Ik heb al geluisterd (maar ga ik nog veel vaker doen) waarbij herkenning, lachen en frustratie elkaar afwisselden (rebel zijn, haha). 

Heel waardevol om mee te nemen in mijn rugzak. En er natuurlijk mijn voordeel mee te doen.

Veel complimenten dus voor jou en ik denk dat je veel mensen hier al mee kunt helpen inzicht in zichzelf te geven. Je bent prettig om naar te luisteren, je hebt een rustig manier van praten en een fijne stem. ”

Veronique van Dam, Manifestor 3/5 RAC of Tension

Veel gestelde vragen

Voor wie zijn deze readings geschikt?
Voor iedereen die klaar is met te proberen zich aan te passen of probeert te groeien en te ontwikkelen naar iets wat niet echt bij ze hoort.
Hoe lang duurt een reading?
Het inleidende webinar duurt een uur en kun je zo vaak terug kijken als je wilt.

De verschillende audio’s verschillen per lengte afhankelijk van je design. Per onderwerp probeer ik het binnen een half uur te houden.

Is dit informatie die ik ergens kan terug lezen?

Wat ik je vertel en uitleg is een combinatie van een jarenlange studie online en in boeken, met daarin verweven mijn inzicht in hoe het in het dagelijkse leven werkelijk werkt. Dus, nee, je vindt dit in geen enkel boek of op het internet in deze vorm terug.

Hoe snel kan ik de reading ontvangen nadat ik het het besteld heb?
Na aankoop zal ik contact met je opnemen, hoor ik graag van je waarom je hiermee aan de slag wilt gaan en kijk ik in mijn agenda hoe snel ik je materiaal kan aanleveren. Per reading ben ik rond de 10 uur bezig. Het is maatwerk en zeker geen vooraf ingesproken teksten.
Hoe accuraat is jouw informatie?
Jij bent verantwoordelijk voor het correct aanleveren van je geboortegegevens waar Human Design is op gebaseerd. Hoe accurater hoe beter. Bij twijfel kan ik je doorverwijzen naar een Ayurvedische Astroloog die je geboortetijd heel precies kan narekenen aan de hand van de vragen die je daarvoor moet beantwoorden.

Human Design en Gene Keys,

een kompas en routekaart

op de weg naar jezelf